Varna24.bg 55-годишният зъботехник Георги Колев, обвинен в  блудство с малолетни, напълно

...
Varna24.bg
55-годишният зъботехник Георги Колев, обвинен в  блудство с малолетни, напълно
Коментари Харесай

Гнусно! Педофилът зъботехник снимал блудствата!

 Varna24.bg 55-годишният зъботехник Георги Колев, упрекнат в  блудство с малолетни, изцяло признава виновността си и обстоятелствата и изиска делото против него да се гледа по реда на съкратеното правосъдно разследване, без да бъдат разпитвани очевидци, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Съдията Иван Бонев разгласи, че делото ще се гледа неотложно, защото не се постанова събирането на доказателства. Адвокатите и прокурора желаеха съвещанието да бъде при закрити врата поради изнасянето на обстоятелства от интимния живот на жертвите. Съдията одобри и тези претенции.

Георги Колев бе доведен в съда с защита, защото се намира в следствения арест. При снемането на самоличността му стана ясно, че той е от София, само че е работил в Пловдив, както и че е фамилен.

В залата за разпоредителното съвещание пристигнаха и една от жертвите Виктория, дружно със своята майка – Мария, които първи са подали сигнала против Георги Колев. Те останаха единствено за първата част на съвещанието и желаеха да изоставен залата преди началото на същинския развой.

Другите две девойки не се явиха в съда. Днес всичките три жертви бяха конституирани като цивилен ищци и частни обвинители и желаеха компенсации за нанесените им вреди по всяко едно от обвиняванията, предявено към зъботехника Георги Колев, ведно със законовите лихви.

Очаква се в 11.30 часа съдът да произнесе присъдата. Георги Колев бе арестуван през месец май предходната година. Малолетната жертва разказала за претърпяното на своята майка, а тя подала сигнал за осъщественото посягане. Полицията бързо откри причинителя и го задържа.

По време на следствието стана ясно, че 9-годишното момиче не е първата му жертва. Колев е снимал своите дейности. Иззети са видеозаписи, които потвърждават, че зъботехникът е блудствал с още две деца на възраст сред 9 и 16 години.

Той привличал жертвите, като им разказвал за своята работа, предложил им сладки произведения, след което под формата на игра ги карал да задоволят нагона му.

Зъботехникът педофил е направил цялостни признания още при извършените предварителни разпити. Той опита да излезе от ареста на няколко пъти, само че несполучливо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР